Omkring

Omkring ordet Kaffeslabberads

Kaffeslabberads er et gammelt dansk ord, som i dag oftest staves uden d’et. Det er nu den uofficielle måde at skrive det på, men stadig en almindelige stavemåde. I dag er den officielle stavemåde kaffeslabberas.

Ordet betyder ”Hyggelig sammenkomst hvor der serveres kaffe og kage eller andet bagværk.” Dette er den officielle betydning af ordet ifølge Den Danske Ordbog.

Ordets oprindelse stammer blandt andet fra de ældre verber slabre, slabbe ’drikke slubrende’.  Den mere formelle måde at omtale kaffeslabberads på, vil være at kalde det et kaffeselskab.

Omkring hjemmesiden

Hjemmesiden kaffeslabberads.dk er skabt med det formål, at dele viden, tilberedninger og lignende omkring kaffe, kaffebønnens videnskaben og alt hertil. Idéen bag hjemmesiden kom, efter et par års arbejde med en kunde i kaffe industrien, hvor jeg løbende blev mere og mere fascineret af videnskaben bag kaffe, såvel som den generelle viden omkring kaffe. Jeg begyndte at finde en glæde i at prøve nye kaffebønner, kaffebaseret drikke og hele processen fra kaffeplantagen til færdig kaffebønne.

Hjemmesiden har på nuværende tidspunkt intet kommercielt formål. Min viden, synspunkter og indhold på hjemmesiden er udelukkende min egen opfattelse af tingene, såvel som fakta fra troværdige kilder.

Bygget i WordPress

Hjemmesiden er bygget i seneste version af WordPress CMS med temaet Backbone Blogger – WP Theme.

Følgende plugins er aktiveret og installeret.

Omkring skribenten

Alt indhold på hjemmesiden er forfattet af Alexander Juul Jakobsen. Jeg er en selvudnævnt kaffeentusiast, men ikke en ekspert, specialist eller lignende. Derfor har du al ret til at forholde dig kritisk til mine synspunkter og viden delt på hjemmesiden. Ligesom du bør gøre med alt andet du læser på internettet.

Jeg tager generelt set en kritisk tilgang til tingene, forholder mig objektiv omkring fakta og tjekker mine kilder godt igennem, før jeg udgiver et indlæg. Alt tekst på hjemmesiden er skrevet fra bunden, baseret på artikler læst og viden indsamlet gennem årene. Derfor vil du aldrig finde ”duplikeret indhold” på denne hjemmeside, da jeg gør en dyd ud af at formulere og skrive alt fra et tomt A4 dokument.

Halløjsa!

Jeg er en selvudnævnt kaffeentusiast, med en svaghed for en god sort kop kaffe..

Kategorier

Seneste skriblerier